Avoinna

Ma 10.00 – 17.00 To 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00 Pe 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00 La 10.00 – 15.00
Su Ei avoinna

Art Move Store on monipuolinen esittävän taiteen ja hauskanpidon kivijalkaliike Kuopion keskustassa. Olemme pieni perheyritys ja uskomme hyvään asiakaspalveluun, asiakkaiden toiveiden kuulemiseen ja tuotteiden huolelliseen valintaan. Jos valikoimistamme ei löydy tuotetta jota tarvitset, teemme parhaamme etsiäksemme sen sinulle. Valikoimiimme kuuluvat tanssiasusteet ja tanssikengät, sirkusvälineet, taikurivälineet, voimistelutarvikkeet ja asusteet, tankotanssiasusteet, taitoluistelutarvikkeet, Grimasin teatterimeikit, karnevaali- ja naamiaisasusteet, hotfix strassit, sekä teemajuhla koristeet. Tsekkaa myös nettikauppamme!
 
Haluamme toimia yhteistyössä paikallisten seurojen ja oppilaitosten kanssa tukien esittävän taiteen ja liikunnan harrastustoimintaa, sekä ammattilaisia. Osallistumme myös mielellämme erilaisiin tapahtumiin ympäri Suomea.
 
Puuttuuko valikoimistamme jotakin mistä teidän harrastajanne hyötyisivät? Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja korjaamme tilanteen. Kysy myös seuraeduista ja tarjouksista.
 
Oletko ammattilainen? Kysy tarjouksia oman alasi tuotteista.
 
​Lisäksi tarjoamme ammattitaidolla monipuolisia palveluita kulttuurituotannon, esitysten, teemajuhlasomistusten, erilaisten kurssien ja personal training palveluiden saralla.
 
​Toimitaan yhdessä, luovuuden puolesta!