Avoinna

Ma 10.00 – 18.00 To 10.00 – 18.00
Ti 10.00 – 18.00 Pe 10.00 – 18.00
Ke 10.00 – 18.00 La 10.00 – 15.00
Su Ei avoinna

Tervetuloa verkkokauppaamme. Piattaco on asiakkaitamme varten, joten jos sinulla on kysyttävää, ole meihin rohkeasti yhteydessä.
Piattacó on yksityinen kauppiasvetoinen naisten erikoisvaatekauppa. Edustamme useita huippubrändejä ja haluamme palvella Sinua aina yksilöllisesti persoonallisella, intohimoisen tunnistettavalla ammattitaidolla.
 
Haave omasta kaupasta on ollut jo ajatuksissa vuosikausia. Olen ollut kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä töitä kuopiolaisten vaatealan konkareiden kanssa; kuten suuresti arvostamani äitini Seija Österdahlin sekä vaatealan legendan, Urkki Keinäsen kanssa. Jo pienestä tytöstä alkaen kuljin äitini, vaatealan huippuammattilaisen, mukana oppimassa mallistojen sisäänostamista ja seuraamassa alan toimintaa.
 
Tätä kokemaani n. 35 vuoden työuraa ja siitä saamaani oppia voin käyttää nyt omassa kaupassani ihanien asiakkaittemme iloksi. Suuri rakkaus ja intohimo vaatealaa kohtaan takaa sen, että jaksan innostua aidosti kaikesta uudesta vieläkin! Asiakaspalvelu on kuitenkin kaikkein lähimpänä sydäntäni ja saan nyt yhdistää kaksi minulle tärkeää asiaa.
 
Meiltä löydät niin muodin uusimmat virtaukset kuin myös ajattomat klassikotkin. Meille olet aina Sydämellisesti tervetullut, rakastamme yksilöllistä asiakaspalvelua!
Tervetuloa meille palveltavaksi!